Ομαδική Συστημική Αναπαράσταση

aaa.jpg

Ομαδική συστημική αναπαράσταση με τον Emerson Bastos.

Η Συστημική Αναπαράσταση, είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους για αναγνώριση, αποδοχή, κάθαρση και συμφιλίωση στη ζωή μας. Βασίζεται στις μελέτες και βιωματική εμπειρία του Γερμανού Bert Hellinger, ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί εφευρέτης ή εμπνευστής αυτής της μεθόδου.

O Emerson Bastos ξεκίνησε την εμπειρία και την εκπαίδευσή του στην οικογενειακή συστημική αναπαράσταση το 2004 και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του με πιστοποίηση το 2010. Έκτοτε πραγματοποιεί συστημικές αναπαραστάσεις σε όλο το κόσμο, έχοντας ως βάση του το Λονδίνο. Παράλληλα άρχισε να δομεί μία δική του προσέγγιση στη συστημική αναπαράσταση. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία και αγάπη για τις ανατολικές θεραπείες και πιο συγκεκριμένα το Σιάτσου από το 1996 τον οδήγησε να εμπνευστεί και να δημιουργήσει τη συστημική αναπαράσταση των 5 στοιχείων.
finallogo1Τα πέντε στοιχεία σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική είναι το νερό, το ξύλο, η φωτιά, η γη και το μέταλλο. Όλοι μας έχουμε αυτά τα στοιχεία, κάποια πιο έντονα και κάποια λιγότερο. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να συνυπάρξουν υποστηρικτικά ή ζημιογόνα το ένα προς το άλλο. Μέσα από τη συστημική αναπαράσταση των 5 στοιχείων λαμβάνουμε μία πρωτόγνωρη ματιά στην ύπαρξή μας, είτε η αναπαράσταση αφορά εμάς είτε όχι. Η θεραπευτική επίδραση της συστημικής αναπαράστασης είναι σε όλους όσοι βρίσκονται παρόντες.

Τη Παρασκευή 3/3/17 ο Emerson Bastos θα συντονίσει μία ομάδα ατόμων για 4 συστημικές αναπαραστάσεις. Θα πραγματοποιηθούν είτε οικογενειακές αναπαραστάσεις είτε αναπαραστάσεις των 5 στοιχείων. Είναι δική σας επιλογή.
Η διάρκεια για την ομάδα είναι 02:00μ.μ. εως 10:00μ.μ. με τα κατάλληλα διαλείμματα.
Ο χώρος διεξαγωγής είναι στην αίθουσα εκπαίδευσης «Thesis» – Ανδρέα Παπανδρέου 145, Γλυφάδα, 1ος όροφος (δίπλα στην ΕΥΔΑΠ)

Αναλυτικά:

Συμμετοχή απλή | 45€


Συμμετοχή με αίτημα | 80€

Επειδή είναι βιωματική μέθοδος αξίζει να αποκτήσεις αυτή την εμπειρία !

Δηλώσεις συμμετοχών για την ομιλία ή την ομάδα: 6942509009
* * Συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών * *

Η ομιλία και η ομάδα θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκπαίδευσης «Thesis»
Ανδρέα Παπανδρέου 145 – Άνω Γλυφάδα – 1ος όροφος (δίπλα στην ΕΥΔΑΠ)

Advertisement