Ομαδικά

Σύντομα:

Έξω από το Σπήλαιο

Μία εμπειρία για να ανοίξεις τα φτερά σου και να ενσωματώσεις την αίσθηση της εκπλήρωσης και το ότι είμαι αρκετός/ή.
Ζούμε σε ένα ψηφιοποιημένο κόσμο, όπου η ανθρώπινη επαφή παραμένει επιφανειακή, όταν αυτό που θέλουμε είναι βαθύτερο νόημα στις ζωές μας και τρυφερότητα στις καρδιές μας.

Όταν όλες οι πληροφορίες μας παρέχονται στη παλάμη του χεριού μας (smartphones), πως μπορούμε να ανακαλύψουμε τι λείπει και να το φέρουμε στη πραγματικότητά μας;

Μία καθοριστική εμπειρία μέσα από τη σύνδεση με τη φύση, ταξιδεύοντας με αργό ρυθμό, απέχοντας από τη τεχνολογία και συνειδητοποιώντας πως ατομικά ο δικός μας νους λειτουργεί και τι επιθυμεί η ψυχή μας, μέσα από το πιο πρωτόγονο και απλό πράγμα που μάθαμε: το περπάτημα.

Για 7 μέρες θα περπατήσουμε και θα ζήσουμε στη φύση, διαπερνώντας αγροτικές περιοχές, πόλεις και απομονωμένα χωριά στη μαγική κεντρική Ελλάδα. Θα διασχίσουμε δάση, κάμπους και θα φτάσουμε στο τελικό προορισμό ενός αρχαίου και βαθιά πνευματικού τόπου, γνωστό ως «ο αφαλός του κόσμου», τους Δελφούς.

Με πραγματικά πλούσιο νόημα στη διαδικασία, όσο επίσης και στο τελικό αποτέλεσμα, σε προσκαλώ να εξερευνήσουμε μέσα και γύρω μας.

Θα συμμετέχω μαζί σου και θα σε καθοδηγώ στο μονοπάτι με πνευματικές πρακτικές, δραστηριότητες επαναφόρτισης και διαλογισμούς, ώστε τελικά να αφήσουμε ότι μας βαραίνει και μας κρατάει ακινητοποιημένους.

Πληροφορίες για το μέρος εκκίνησης, τις ημερομηνίες, το κόστος, τη παροχή ή όχι γεύματος και τη διαθεσιμότητα εξοπλισμού ή παροχή έκπτωσης για απόκτηση εξοπλισμού από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα, για όποιον δεν έχει (σκηνές, αιώρες, sleeping bag), θα ανακοινωθούν σύντομα.
Το γκρουπ θα αποτελείται από έως 10 άτομα.

Αν ενδιαφέρεσαι επικοινώνησε μαζί μου στέλνοντας email με θέμα «έξω από το σπήλαιο» στο anthizw@gmail.com

Advertisement