Εμπειρίες

Ατομικό διαδικτυακό πρόγραμμα: Ο Χωροχρόνος μου!

Μέσα από τις προσωπικές μου αναζητήσεις, διαμόρφωσα ένα ολιστικό πρόγραμμα 7 εβδομάδων με σκοπό να φέρεις στην επιφάνεια αυτό που αξίζει να δώσεις σημασία. Απελευθερώσου από τα περιττά και ανέδειξε τα σημαντικά!

Όσο λιγότερα πράγματα μας απασχολούν, τόσο περισσότερο χρόνο έχουμε για αυτά που θέλουμε να μας απασχολούν.

Εμπνευσμένη από τη προσέγγιση του μινιμαλισμού, τη μέθοδο KonMari και άλλες προσεγγίσεις, θα είμαι δίπλα σου για αυτή την εμπειρία ανανέωσης που σκοπό έχει να ξεκαθαρίσεις από το φόρτο τόσο σε ύλη όσο και σε σκέψεις και συναισθήματα.

 • 7 θεματικές εβδομάδες
 • 1 ατομική συνεδρία την εβδομάδα
 • καθημερινές δραστηριότητες αυτοφροντίδας και αναπλήρωσης ενέργειας διάρκειας έως 20′
 • εβδομαδιαίες προκλήσεις πάνω στο θέμα της εβδομάδας:

Αναλυτικά:

  • Εβδομάδα 1: Αναγνώριση της παρούσας κατάστασης
   Φωτίζουμε την ανάγκη που κρύβεται πίσω από την επιλογή να λάβεις αυτή την εμπειρία και αναγνωρίζουμε τη σημαντικότητα της επίτευξης. Τι είναι αυτό που θες να πετύχεις μέσα από αυτό το πρόγραμμα;
  • Εβδομάδα 2: Εστιάζουμε στην ύλη και τον χώρο
   Ο φυσικός κόσμος γύρω μας, ο χώρος στον οποίο ζούμε, δημιουργούμε και απολαμβάνουμε, είναι μία αντανάκλαση του τι συμβαίνει μέσα μας. Χρειάζεται να προετοιμάσουμε το έδαφος για αυτή την εσωτερική ανανέωση.
  • Εβδομάδα 3: Ανταπόκριση της πραγματικότητας
   Πως έχουμε ανταποκριθεί στις μέχρι τώρα αλλαγές; Βλέπουμε τι έχουμε δημιουργήσει και πως μπορούμε να ενισχύσουμε τη πορεία της διαδικασίας με τέτοιο τρόπο που να έχει διάρκεια και μακροχρόνια αποτελέσματα.
  • Εβδομάδα 4: Ξεκαθάρισμα εξπρες
   Για μία εβδομάδα εστιάζουμε στα πράγματα που έχουμε ήδη εντοπίσει πως θέλουν περισσότερη προσοχή, χρησιμοποιώντας τις προσεγγίσεις και τις τεχνικές που έχουμε ήδη δει πως φέρνουν αποτέλεσμα, αβίαστα και με ροή, σε μία ευχάριστη αλλαγή.
  • Εβδομάδα 5: Οι σκέψεις παίζουν ρόλο
   Δίνουμε πρωταρχικό ρόλο αυτή την εβδομάδα στο τι συμβαίνει μέσα μας και στην εξισορρόπηση του εσωτερικού διαλόγου με την ίδια την εμπειρία. Κάνουμε διαλογή σε αυτά που συνειδητά ή ασυνείδητα καταναλώνουν από τη νοητική μας ενέργεια.
  • Εβδομάδα 6: Πρωταγωνιστούν τα συναισθήματα
   Αυτά που με έφεραν στο σημείο να επιλέξω αυτή την εμπειρία, έχουν κατευνάσει σημαντικά. Τώρα είναι η στιγμή να φέρουμε εσωτερική ειρήνη και να αγκαλιάσουμε τα κομμάτια μέσα μας που τόσο πολύ θέλουν να ενσωματωθούν.
  • Εβδομάδα 7: Ολοκλήρωση της εμπειρίας
   Κρατάμε τα σημεία κλειδιά και ανακεφαλαιώνουμε στο τι ήρθε στο φως, τι υπήρχε πριν, που δεν υπάρχει τώρα και τι δεν υπήρχε πριν, που τώρα υπάρχει.

Το αποτέλεσμα; Πιο απλή καθημερινότητα, γεμάτη χώρο και χρόνο για ζωή!

Για να πραγματοποιήσεις το πρόγραμμα για σένα, επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά.

Advertisement